Blog ontstaan idee platform

People, planet, prosperity

Als deze drie pijlers met elkaar in evenwicht zijn hoeven we onze aarde niet uit te putten. Het platform is ontstaan vanuit de gedachte dat producten die duurzaam, biologisch en/of zelfgemaakt zijn, een meerwaarde bieden én een positieve impact hebben op mens en dier. Tegelijkertijd willen we het overzichtelijk, duidelijk en transparant houden.

Het juiste product

Stil staan bij je gezondheid, hoe je bijdraagt aan welvaart en milieu tijdens de acties die je onderneemt vergt focus. Emmbee wil dit proces graag uit handen nemen en jou helpen om het juiste product te vinden. En natuurlijk staat voorop dat we willen dat jij blij bent met je aankoop. Een positief gevoel is voor ons de drive om door te gaan.
Producten die we dagelijks gebruiken hebben effect op onze gezondheid én op de gezondheid van de mensen om ons heen. De dagelijkse keuzes die wij maken raken ons milieu en de dieren die daarin leven.

Herkomst product 

We willen graag de voorselectie voor jou doen zodat je er niet te veel stil bij hoeft te staan wat de herkomst van het product is. Je kunt erop vertrouwen dat dit al is gedaan omdat wij de voorwaarde stellen dat de producten duurzaam én milieuvriendelijk zijn. We streven naar een leefbaar loon voor de mensen die de producten hebben gemaakt.

Milieu

Momenteel ontvouwen zich wereldwijd meerdere ontwikkelingen waarbij stappen in de goede richting worden gezet. Groepen mensen openen hun ogen voor het effect van de verwoesting van ons milieu wat ook een impact zal hebben op alle levende organismen op aarde.
Bijdragen aan een transformatie waarbij we van een consumptiemaatschappij naar een maatschappij gaan waarin bewuste keuzes centraal staan; dat is onze missie.

Onze gezamenlijke toekomst

Emmbee biedt gezonde producten aan die zijn gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen. Hiermee bedoelen we een product met eigenschappen waardoor deze lang mee gaan. Denk aan een bestendig, sterk, solide product. Het kan ook een recyclebaar product zijn.

Respect voor de makers

De producten zijn gemaakt door mensen die een leefbaar loon ontvangen; ontstaan zonder dat deze op dieren zijn getest en zonder dat er dierlijke materialen zijn gebruikt.

Voor de consument

De consument krijgt binnen dit platform een totaal overzicht van duurzame, milieuvriendelijke producten. Een centrale plek voor betrouwbare producten met als doel elkaar te helpen, te versterken en te verbeteren. Emmbee is aangesloten bij webwinkelkeur en voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Voor de ondernemer

Emmbee is een plek waar ruimte wordt gecreëerd voor consument én ondernemer. We willen ondernemers die zelfgemaakte artikelen aanbieden stimuleren handgemaakte items te blijven maken en aanmoedigen hier zorg en tijd in te steken. Wij geloven dat de consument langer plezier zal hebben van een product wat met zorg is gemaakt.
Ondernemers met een missie en passie voor duurzaamheid en kwaliteit bieden we de mogelijkheid een eigen webshop op het platform te openen waarin zij hun eigen producten kunnen presenteren. Dit noemen we het ‘shop in shop’ principe.

 

 

Share this story:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *